Lidingöloppet anno 2016

Posted: September 24, 2016 in Uncategorized

Detta år var annorlunda på många vis. L var tex inte med så vi fick klara transport, parkering och annat själva (gick förstås utmärkt). Arrangören hade gjort om i starten (till det bättre tyckte vi).

Själva loppet var lite blandad kompott. Första fem kilometerna kändes det ganska bra, det var ganska trångt men det rullade på i bra tempo. Vi tyckte vi kände oss fräscha. Efter kisspaus, vatten- och sportdrycksinmundigande så startade vi del två och satan så tungt. Vi var tvungna att gå en sväng. Sen fortsatte det så kan man säga. Vi sprang och vi gick, sprang och gick. Backe efter backe efter backe. Vissa perioder var det riktigt tungt. Jag kände att jag hade vätskebrist, pirrade och bultade i hårbotten. Där nånstans kom det nån hurtig människa som skulle prata med oss. Hon var såhär snacksakig och skulle ta på oss och klappa om oss. Jätteirriterande var hon haha!

Runt 8-9 km lyckades vi ändå få lite spring i benen (kan bero på att det var typ nerförsbacke hela vägen in i nästa depå). Tog bulle, saltgurka och vatten + sportdryck. Backen upp därifrån är riktigt riktigt jobbig. Men sen var det stumt hela vägen nästan in i mål. Det var tungt att springa och de få backarna som var kvar var benen som stockar när vi gick. Fanns inte en chans att kunna springa.

Med en kilometer kvar så sprang vi in i mål. Det var tufft men kändes som att det var vi tvungna till.

Kom in i mål på min bästa tid men den var ju typ 20 sek snabbare så det var ju inte mycket att tala om… men ändå!

Summering; tufft och tungt där ute. Men vi tog oss runt. 

Leave a comment